24. avg. 2009

Tekmovanje v Kazahstanu se nadaljuje

Organizator je potrdil, da so rezultati ze na strani paracup.kz, ma jih se ni oziroma bova preverila kje tocn.

Ja, zadnjic se je moja napoved uresnicila, Tadej je prisel do cilja kot 31. izmed cca. 70 tekmovalcev v druzbi ekipe na sliki... zmagovalni team 2. taska... sami nasmeski:-)))

Zmagovalna ekipa

Visine so bile ta dan cez 3000m in letenje krasno.

Je slo tud cez tri jurje

Modra termika, kar je za Almato znacilno, kaj zakuha le v hribih proti jugu proti Kirgizijski meji.

Motaj motaj...

Vceraj je bil start kar nekajkrat prekinjen zaradi mocnega vzhodnega vetra, kar za ta predel pomeni veter iz strani in kar precej turbulence v okolici vzletisca.

Plato

Inverzija se je spustila na 1600 mnm, mocan veter, kar zahtevni letalni pogoji in le 7 tekmovalcev v cilju.
Veliko pilotov je svoj let koncalo v prvih 10-ih kilometrih, Tadej pa je obrnil 2. obratno tocko, kar ga je uvrstilo med prvih 20 mest.

UP-jeva druzba

Koncno tud jaz poletela vceraj... prvi vtisi... nekaj malega letenja v hribih, vec pa cez ravnino... zanimivo, kar precej drugac kot pri nas. Sicer prav visoko nism zlezla, ker je blo lih mal pozno ze, se vseen pa mi je uspel preletet nekaj kilometrckov... ampak bila sem vesela za prvi dan.

Danes sva mogla prit v mesto uredit vizo za Kirgizijo, pa ce bi uradniki bili trezni na delu prejsne dneve, bi midva prisla do dolocenih informacij prej in bi lahko postopek vlozitve obrazca za vizo zakljucila danes zjutraj in ujela kamion, ki nas vozi na start... hiuhh. Tko de... no flying today... Kazahstan je res mal smotan kar se birokracije tice...za njih vrste ne obstajajo, mal komolcev... 'sej rabm samo en stempl...' pa jim rata. Se bo treba kej od njih naucit;-)

Ni komentarjev:

Objavite komentar